Câteva gânduri după lansarea de carte și seminariile de dezvoltate personală din Galați

Câteva gânduri după lansarea de carte și seminariile de dezvoltate personală din Galați
  • Lansarea cărții „Gândire pozitivă - Tehnici de eliberare emoțională - Vindecarea inimii” - autor Mihai Moisoiu
  • Seminarul de dezvoltare personală „Soluții pentru cauzele psiho-emoționale ale bolilor” - trainer, psiholog Mihai Moisoiu
  • Seminarul de dezvoltare personală „Cum să ne hidratăm corect” - trainer, nutriționist Carmil Maiorescu
Un prim eveniment de succes organizat la Galați în incinta Casei Serfioti - Librăriile Alexandria cu participarea și susținerea domnului Cezar Căilean - director de marketing Alexandria Librării.

Trebuie să recunosc că m-a surprins entuziasmul persoanelor participante, dorința lor de a-și schimba stilul de viață și atitudinea deschisă, receptivă față de orice înseamnă vindecare, sănătate și emoții pozitive.

Cu această ocazie domnul nutriționist Carmil Maiorescu, terapeut din București, a completat echipa noastră, venind cu informații valoroase referitoare la modalitățile corecte de hidratare și a pus la dispoziția fiecărui participant un plan personalizat de hidratare. Domnul Maiorescu mi-a împărtășit plin de entuziasm faptul că este sigur că participanții se vor angrena în planul nostru terapeutic de schimbare a stilului de viață.

Consider că atât lansarea de carte, cât și seminariile care au adus în prim plan ultimele descoperiri științifice din epigenetică, psihologie cuantică, programare mentală, psihologie energetică, nutriție și psihoterapie ortodoxă și-au atins scopul, urmând să ne reîntâlnim cu participanții în cadrul seminariilor practice organizate de noi la Durău, Rarău și Sucevița.
Psiholog Mihai Moisoiu
     


















Comentarii

Postări populare